CIRKUS MERANO

CIRKUSVENN.NO HÅPER MED DISSE SIDENE Å SPRE GLEDE OG INFO OM EN SPENNENDE CIRKUSVERDEN.

DAGENS BARN OG VOKSNE BLIR STADIG MERE OPTATT AV TV OG DATA, OG VENDER SEG OFTERE TIL STATISK UNDERHOLDNING I   STEDEN FOR DET VIRKELIGE OG HÅNDFASTE.

VI I CIRKUSVENN.NO  HÅPER Å KUNNE VÆRE MED PÅ Å SNU DENNE TRENDEN, OG VÆRE EN MØTEPLASS FOR ALLE MENNESKER SOM DELER DEN SPENNENDE INTERESSEN SOM CIRKUS VIRKELIG ER. TENK DEG BARE ALLE FORSKJELLIGE KULTURER OG NASJONALITETER SOM ER SAMLET UNDER EN ENKELT FORESTILLING. MENNESKER OG DYR HAR I  EN ÅR-REKKE JA KANSKJE GENERASJONER, TRENT PÅ OG STADIG VIDEREUTVIKLET SINE KUNST STYKKER,  GRENSER FOR DET MENNESKELIGE BLIR STADIG STRUKKET LENGER OG LENGER . RESULTATENE FÅR  VI TA DEL I UNDER ET PAR TIMER UNDER TELTDUKEN. VIDERE FÅR VI DEN TRIVELIG ATMOSFÆRE FYLT AV FREMMEDE SPRÅK , LUKTEN AV SAGMUGG, POPCORN OG SUKKERSPINN, DET SISTE INNENFOR LYS EFFEKTER, OG SIST MEN IKKE MINST SÅ ER VI HER I NORGE SÅ HELDIGE AT VÅRE CIRKUS FREMDELES HAR LEVENDE MUSIKK I FRA EGNE CIRKUSORKESTER, SOM IGJEN BINDER HELE FORESTILLINGEN SAMMEN TIL EN TOTAL OPPLEVELSE. 

DISSE STUNDENE SOM FLERE AV OSS ER OPPVOKST MED, MÅ VI TA VARE PÅ , OG IGJEN GI VIDERE TIL VÅRE BARN  OG BARNEBARN. CIRKUSENE ER EN DEL AV VÅR DYREBARE KULTURARV.

JEG HÅPER DERFOR AT NETTOP DU VIL SETTE DEG NED FORAN DIN PC, OG UTFORSKE SIDENE SOM FINNES HER. DRØMME DEG BORT EN STUND OG BARE GLEDE DEG TIL EN AV VÅRE EMINENTE CIRKUS KOMMER PÅ BESØK TIL STEDET DER DU BOR.

 HA EN FORTREFFELIG REISE !!!   

 

 

CIRKUSVENN.NO KAN KONTAKTES VIA :
 
post@cirkusvenn.no

 

Meny

 

 Cirkus Merano    Cirkus Arnardo    Cirkus Agora   Om cirkusvenn.no

Hoved side  Cirkus Linker  Kontakt side

Bli en av våre cirkusvenner.