CIRKUS MERANO

2010

Norges National Cirkus

Cirkus Direktør Knut Dahl

Cirkusfesten er i gang !

100 % Ekte Cirkus.

Årets Norgespremiere helg startet noe senere en normalt, men uansett kan Cirkus Merano skilte med Nordens tidligste sesongstart allikevel.

Cirkusdirektør Knut Dahl leverer nok en gang et supershow i absolutt øverste klasse. Forestillingen som varer i 2 timer kan skilte med hyggelige gjensyn, en artist debut, flere nye artister og ikke minst et variert utvalg av dyr.

Så snart publikum trer inn i teltet, kan man umiddelbart merke forventningene til årets produksjon. Merano leverer kvalitet til fulle, allerede etter første fanfare med dertilhørende lys show og praktfulle cirkusparade er stemningen satt. En forestilling totalt blottet for dødpunkter og en eventyrlig atmosfære iblandet latter og til tider gisp, gir enhver cirkusgjenger full valuta for pengene !

 

Cirkusfesten er i gang !

Meranos cirkusorkester åpnet med overture med tilhørende lys show. Etter Direktør Knut Dahls velkomsthilsen presenterte han årets cirkusparade. Med nye flotte nye kostymer åpnet årets fortryllende forestilling, stemningen var allerede satt for over 2 timer med glitrende artisteri.

Cirkusfesten er i gang !

Rett ut av Cirkusparaden åpner Faltyny forestillingen med fargerike drakter og et fantastisk jongleringsnummer.

Cirkusfesten er i gang !

 

Duo Veslov, kan nesten ikke beskrives men må bare oppleves. Ekteparet som opprinnelig kommer i fra Russland er et virkelig glansnummer. Treffsikre som de er kunne man nesten tro de var oppvokste i ville vesten.

 

Cirkusfesten er i gang !

Årets repriseklovner er ekteparet Alexej og Olga Bobylev. Ekteparet binder forestillingen sammen på en fortryllende måte.  Klovnekunsten er her ivaretatt på beste måte, og latteren sitter garantert løst selv hos den garvede cirkusgjenger når disse multikunstnerne opptrer.

 

Cirkusfesten er i gang !

Imponerende og utrolig spennende nummer. Det rumenske paret leverer et varierende og perfekt visuelt perch nummer. Rammen og fremførelsen er nytenkende og med tøff musikk, presentasjonen faller meget godt i smak og er en fryd for øyet.

 

Cirkusfesten er i gang !

Til stor glede blant alle barn, får vi i år et hjertelig gjennsyn med familien Igen og deres lekende dyr.

Igen fremfører to separate nummer, først ut er de med hundeshowet som er en fulltreffer blant publikummet, og i annen avdeling opptrer de med sine nysgjerrige geiter, nok en gang til stor begeistring.

Cirkusfesten er i gang !

 

Årets debutant er bare 11 år, sønn av Adriana Folco og Barnebarn av Amedeo Folco.

Unge Amedeo har cirkus i blodet, og debuterer i årets forestilling med ponnier fremført med lek og kjærlighet. Den unge delen av publikummet lar seg forståelig fasineres av dette nummeret.

 

Cirkusfesten er i gang !

 

Rola Rola i høyt tempo. Klassisk nummer med fornyet fremførelse.

Cirkusfesten er i gang !

 

Velkjente cirkusartister, med et fasinerende og imponerende balansenummer fremført på sykler til stor glede og beundring av publikum. Høyt tempo, varierende og grensesprengende !

Cirkusfesten er i gang !

 

Underholdende og stilsikkert fremført rulleskøyte nummer i et forrykende tempo. Liten og stor følger nøye med under hele nummeret, og mange er det nok som lar seg imponere av dette flotte nummeret.

 

Cirkusfesten er i gang !

 

I fra Sverige kommer årets trapes artist. Ekstra hyggelig er det med skandinaviske artister som virkelig får deg til å merke nervene, svingende trapes under Meranos kuppel er årets bokstavelige høydepunkt.

Cirkusfesten er i gang !

Emil Faltynek presenterer et nytt og spennende artistnummer.

Nyskapende nummer. I meget høyt tempo og med et fulltreffende lyssetting, fremføres stigebalanse og kubejonglering til publikums store begeistring.

 

Cirkusfesten er i gang !

Vakkert gjensyn med Adriana og hennes flotte elefant Baba.

Barnas mest forventningsfulle øyeblikk blir her tilfredstillt til fulle ! Foruten klovnene er det nok dette imponerende  og majestetiske dyret, som gir forestillingen det totale inntrykk av ekte cirkus. 

 Cirkusfesten er i gang !

 

I år som tidligere år, fulle forestillinger og fornøyde publikummere.

Cirkus Merano vet hva det Norske cirkuspublikummet vil ha, kvalitet, variasjon og atmosfære. Årets cirkusproduksjon gir deg alt, og vil nok glede de fleste under årets sesong.

Gled deg !!

 

Premierè.2005 Premierè.2006 Premierè.2007 Premierè.2008

Premierè.2009  Premierè.2010  Premierè.2012

Premierè.2013 Hoved side