CIRKUS MERANO

2010

Norges National Cirkus

Cirkus Merano er i år nok en gang kåret til årets Cirkus av VG.

Cirkusvenn har hatt gleden av å se årets cirkusproduksjon flere ganger, og elsker årets utgave om mulig mer og mer ! Forestillingen er meget familie vennlig, og innehar alle de kvaliteter som skal til for å fremskaffe både latter, spenning og brennende kjærlighet for denne fantastiske formen for ekte underholdning !

Jeg kan anbefale årets utgave på det aller varmeste !

 

Cirkus Direktør Knut Dahl

Cirkusfesten er i gang !

Med  flotte  kostymer åpnet årets fortryllende forestilling, stemningen er allerede satt for over 2 timer med glitrende artisteri.

Cirkusfesten er i gang !

Amedeo fremfører i år familiens kameler, man merker straks at han er blitt ett år eldre, da han med stødig hånd får kamelene til lystre hans ønsker. Våre barn elsket nummeret og det var det etter applausen å dømme mange cirkus publikummere som var enige i.

Cirkusfesten er i gang !

 

Et hyggelig gjensyn med Pat Clarrison og hans "hot dogs". Ett ellevilt og høyst humoristisk møte med Pat`s mer eller mindre viltre hunder. her foregår hele nummeret med høy hastighet og fantastiske glade hunder.

Cirkusfesten er i gang !

Hele Norges Favoritt klovn er tilbake i Meranos Manesje, og takk og lov for det !

I følge avisenes tilbakemeldinger under sesongens start er dette en fulltreffer, Don Christian har en helt fantastisk måte å trollbinde publikum med sine ablegøyer på. Har som vanlig publikum i sin hule hånd !!

Cirkusfesten er i gang !

Vakker og kraftfull strapat
En utrolig kroppsbeherskelse kombinert med dristige tricks og vakker fremførelse får vi se når britiske Robert Foxall inntar luftrommet over manesjen. Nyskapende og med høy presisjon svever Robert inn i mange Nordmenns hjerter.

Cirkusfesten er i gang !

Hester og cirkus hører sammen. Fra svenske Cirkus Olympia har vi hentet seks sjarmerende og vakre araberhester. I Cirkus Merano fremføres disse av Adriana Folco Althoff, en artist som stammer fra en av Europas mest berømte cirkusfamilier og som er vel kjent med både hester og elefanter. Hennes morfar, Frantz Athoff, presenterte 60 hingster i manesjen samtidig.

Cirkusfesten er i gang !

Gid vi hadde samme kroppsbeherskelse som de ukrainske brødrene Pavel og Evgeniy Gerasymenko!!! ”Kaskadører” er artister som lever av å falle, men disse to gjør mer enn det: De viser også en unik kroppsbeherskelse og krevende akrobatiske C-momenter uten lårhals- eller ribbensbrudd. Utrolig!
 

Cirkusfesten er i gang !

Karl har vært på besøk i Merano før så dette blir å regne som "best of". Karl har publikummstekke ingen tvil om det, enten han sjonglerer med fotballer, kjegler eller spiller sitt piano med baller, forgår alt med en stødig hånd og et stort glimt i øyet.

Cirkusfesten er i gang !

 

Ekte håndstands akrobatikk på en ekte motor sykkel. Et moderne og kraftfullt nummer som viser en enorm kroppsbeherskelse og presisjon.

Cirkusfesten er i gang !

 

Elefanten Baba nærmer seg nå førti år og er jevngammel med sin eier. Baba kom til Adrianas familie da hun var to-tre år ung, og de to har vokst opp sammen som lekekamerater. Adriana overtok Baba fra sin far for 12 år siden. Sammen har de to gjestet alle de store europeiske cirkus. Begge er nå ihuga Norges-venner, og imponerer i manesjen med sitt kvikke samspill og lysende kjærlighet seg imellom.

Cirkusfesten er i gang !

 

Vippebrett akrobatikk med høy presisjon og hastighet.Blant annet utfører de salto til en liten plattform som er montert på en perch-stang.

Cirkusfesten er i gang !

Daniel kan sine saker ingen tvil om det. Stige akrobatikk med stor presisjon.

Cirkusfesten er i gang !

Et fantastisk fartsfylt trampoline nummer som raskt har blitt en publikums favoritt. Disse Polske guttene kan sine saker til fingerspissene ! Følger du godt med så får du også med deg et meget spesielt kostyme skift.

Cirkusfesten er i gang !

 

 

Premierè.2005 Premierè.2006 Premierè.2007 Premierè.2008

Premierè.2009  Premierè.2010

Premierè.2011 Premierè.2013 Hoved side